Tämä sulotar on rodultaan cavalier kingcharlesinspanieli. Rakas ystäväni,perheenjäsen. Ikää on kaksi vuotta ja muutama kk päälle. Ja luonne... Mitä ihanin!! Peppi haluaa olla kaikkien kaveri ja pusuja on paljon usein jaossa. Oltiinpa missä vain niin Pepin söpö ulkonäkö vetää kummasti ihailijoita puoleensa ja rapsutukset ovat taattuja! ;)

Pepin parhaita ystäviä ovat maatiaiskissa Oliver, cavalierit Julia, Nita, Aada ja Viivi sekä sisko Oosa. Cockerspanieli Roosan kanssa ei juuri varsinaisia leikkejä synny mutta ulkona Peppi juoksee aina Roosan perässä. Leikit sujuvat hyvin myös muiden samankokoisten koiruuksien kanssa, mutta isommat kaverit ei Peppiä oikein sytytä leikkiin. Jonkinlainen varovaisuus ilmeisesti, vaikka isoista koirista on yhtä lailla kiinnostunut kuin muistakin maailman olennoista.

Olen mielestäni löytänyt itselleni juuri oikean rodun. Täydellinen luonne,ulkonäkö ja koko. Vain rodun terveydellinen tilanne on harmillinen. Tulevaisuudelta odotan monta ihanaa hetkeä, rakkaan ystäväni kanssa.