Vuoden 2009 näyttelyt Peppi aloitti Tuusniemen ryhmiksessä, Koillis-Sawo show:ssa. Tämä näyttely oli myös Pepille ensimmäinen ryhmänäyttely.

Kaikkiaan cavaliereja osallistui 50. Pepin luokassa, eli nuorissa nartuissa oli 6 koiraa. Tuomarina toimi Tanya Ahlman-Stockmari Suomesta.

Näyttelypaikkana oli lämmitetty Tuusniemen taimitarha. Hallissa oli mukavasti asfaltti, mutta taas turhankin tiivis tunnelma minun makuuni. Siinä hälinässä ja mölinässä kaipasin niitä suloisen lämpimiä ja tilaa antavia kesänäyttelyitä.

Kehän alkamista odotellessani täytyy kyllä myöntää, että odottavan aika on pitkä siinä jännityksessa mitä minulla oli. Taidan joskus jännittä hieman liikaakin. Kunpa osaisin itsekin olla yhtä tyynen rauhallinen, kuin vieressäni koiriaan trimmaavat ihmiset. Toivottavasti ramppikuumeeni joskus hieman lievenee. :D

Erityisen mukavaa näyttelyssä oli tutustua uusiin cavalier ihmisiin. Mauri piti jälleen huolen, että sai ottaa kaiken ilon irti jutustellessaan rakkaista haukuistamme muiden koiraihmisten kanssa. Niin ja noh... bongasihan se Mauri taas niitä ranskanbulldoggeja. Suloisia tapauksia, taas jälleen kerran myönnän. ;)

Sitä erkkarin hienon ERI2 jälkeen jotenkin toivoi, että ERI tulisi ja miksipä ei jotain muutakin mukavaa, mutta tällä kertaa Peppi oli ihan mukavasti EH4. Loppujen lopuksi tämä oli hyvä tulos, sillä tuomari jakoi paljon H:ta. Nyt jäämme odottamaan turkin kasvua seuraavaan näyttelyyn (mikäli tuo tuosta kasvaa) ja odotamme innolla uusia tuloksia. Kiitokset Kaisalle kuvista!

Tässä Pepin arvostelu:

Runsaat hapsukarvat korvissa omaava narttu. Riittävä kallo-osa, vaaleat silmät. Kevyt kuono-osa. Alaleuka saisi olla voimakkaampi. Hyvä runko ja takaosa. Hieman etuasentoiset lavat. Riittävä raajaluusto. Ei tänään parhaassa karvapeitteessä. Oikea ylälinja liikkeessä. Hyvät sivuliikkeet. Esiintyy hyvin.

                    

                Näistä piiitkistä korvakarvoista tuomari piti!


             

                               Joko on minun vuoroni?

 

                            Nuoret nartut (Peppi keskellä).

 

                             Kilpailuluokassa Peppi neljäs.