Juvan mätsäri meinattiin alunperin jättää väliin syysflunssan ja öisen rankkasateen takia. Kuitenkin päätimme, että nyt mennään. Kaisa ilmeisesti oli jopa nähnyt unta, että Peppi pärjäsi hyvin Juvan mätsärissä. ;) Olikohan se enneuni?

Match show oli järjestetty mielestäni erittäin hyvälle paikalle! Ainut miinus oli ihan vieressä kulkeva autotie, mutta muuten alueesta huokui erähenkisyyttä. Myös kuuma makkara viileällä ilmalla oli luksusta! Koiria oli karkeasti laskettuna n. 60. Paikalla oli myös tuttuja koiria kuten tanskandoggi Lilo. Myös cavalierejä oli Pepin lisäksi kaksi muuta. Extra pointsit sai minulta ulkonäön ja olemuksen perusteella jytky Leonberginkoira, joka oli kyllä tyyneyden esikuva, Japanese Chin, jolla kieli roikkui ulkona samalla tavalla kuin edesmenneellä kissallani ja aivan ihana Yorkshirenterrierin pentu, jolla oli kaunis rusetti päässä.

Pieniä aikuisia oli n. 20. Kaisa esitti Pepin. Parikisassa vastassa oli Kooikerhondje, joka esiintyi mielestäni todella hyvin. Peppi sai kuitenkin punaisen nauhan. Tuomari sanoi Kaisalle, että olette ilmeisesti olleet kehässä aikaisemminkin. :) Kehässä Peppi välillä pisti laukaksi. Syykin selvisi. Tuomari opasti, että koska Kaisalla on niin pitkät "koivet" riittää Pepin esittämiseen pelkkä reipas kävely.

Kaikki me jännitettiin kovasti, kun punaisen nauhan saaneiden kehä alkoi. Kehässä oli n. 10 koiraa. Pikkuhiljaa tuomari pudotti koirakkoja pois kehästä ja huomasin Pepin olevan jo neljän parhaan joukossa. Sijoitus tulisi. Tuomarilla ei ollut mitään ongelmaa sijoitta neljäs ja kolmas koirakko. Nyt olin jo ihan äimänkäkenä. Suu sai entistäkin leveämmän hymyn ja melkein pompin tasajalkaa. :D Enää oli sijoituksistaan kisaamassa Peppi ja mopsi. Tässä vaiheessa tuomarilla oli jo vaikea valinta. Tuomari pyysi vielä kumpaakin menemään ympyrän peräkkäin ja edestakaisin vierekkäin. Tuomari ilmoitti että oli kovin vaikea valinta, mutta mopsi sai sen päivän voiton ja pääsi jatkamaan BIS kehään. Peppi siis punaisten toinen! Palkinnoksi sai 3kg Bento Kronen ruokasäkin. Olipa mahtava reissu!