Tänä vuonna meillä on ollut hieman hiljaisempi näyttelyvuosi. Tämän vuoden kolmas ja myöskin vuoden viimeinen näyttely käytiin Jyväskylän Paviljongissa, cavaliereiden erikoisnäyttely. Meille vuoden tärkein näyttely siis. :)

Erkkariin lähdettiin kahden ihmisen voimin. Tuleva handlerimme ei tällä kertaa päässyt matkaan mukaan. Managerin ja huoltojoukon avulla päivä vietiin mukavasti läpi. :D Cavaliereja osallistui erkkariin kaikkiaan 186. Pepin luokassa avoimia narttuja 35. Tuomarina toimi June Barraclough Iso-Britanniasta.

Näyttelyalue oli parempi kuin viime vuonna. Tilaa oli mukavasti. Peppi käyttäytyi oikein mallikkaasti eikä haukkunut yhdellekään koiralle, hienoa! :) Olipa Pepillä taas mukavaa, kun sai niin paljon uusia tuttavuuksia. Rennostikin Peppi osasi välillä ottaa!

Peppi on kyllä minun silmissäni erittäin kaunis, niin ruumiinrakenteeltaan kuin turkiltaan! Vaikka tällä kertaa tulikin EH, niin olen oikein tyytyväinen. :) On hassua huomata miten näyttelykärpänen aina puraisee uudestaan ja uudestaan, oli se tulos mikä hyvänsä. Luulen, että suurin syy on kauniissa ja hyvin käyttäytyvässä koirassani. Se tunne, kun tietää tehneensä näiden kahden asian eteen paljon ja se on muille nähtävissä. :) (Huom, näissäkään asioissa ei olla vieläkään valmiita.) Ensi vuonna jatketaan, toivottavasti useassa näyttelyssä!

Arvostelu:

Good body, nice size and shape, level topline, good tail-set, angulation and shoulders ok, good neck, pretty head, large dark eyes, good pigment, rich tan, good ears, moved well.

AVO EH