Voi tätä riemukasta vappua! Nyt saa tuulettaa! Peppi osallistui tänään perinteiseen vappu mätsäriin Mikkelissä. Päivä suosi meitä kirkkaalla auringon paisteella ja reilulla koiramäärällä. Oli ihanaa nähdä miten cavalierit oli tapahtumassa esillä! Viisi huiskuhäntää saapui paikalle. Nita olikin Pepille tuttu jo ennestään ja sen kyllä huomasi! Nitan nähdessään aivan kuin Peppi olisi sanonut: "Terve kaveri,ihana nähdä sinua!" Muut cavalierit olivatkin uusia mukavia tuttavuuksia. Oli kiva tutustua uusiin cavaliereihin omistajineen, toivottavasti nähdään uudestaan! Mauri myös loisti omana itsenään ja hymy olikin herkässä, kun Mauri sai syliinsä 3kk vanhan ranskanbulldogin pennun, Frendan. Frenda oli mielettömän suloinen! Tapasimme myös ennestään tutun tanskandogin Lilon.

Tuomarit saapuivat Helsingin suunnalta asti Kellokoskelta ja kyseessä olikin yksi parhaimmista cockerspanieli ja springerspanieli kasvattajista, kennel Benchmark. Kaisa aloitti Pepin kanssa junior handler luokassa ja junnuja osallistui n. 15. Kehä kesti kauan ja mietinkin, kuinka Peppi jaksaisi olla suorassa auringon paahteessa, mutta Peppi loisti!! Häntä heilui ja heilui ja nätisti jaksoi seistä! Ja nyt kyllä myönnän, että tippa tuli minulle silmään Peppiä katsoessa. Useassa poiskarsinnassa Peppi ja Kaisa pääsivät jatkoon. Koiramäärän pienentyessä oli aika vaihtaa parin kanssa koiria ja esittää vierasta koiraa. Kun Peppi pääsi shetlanninlammaskoiran omistajan handlaukseen, Peppi katsoi Kaisaa hyvin kysyvästi: "Mitä nyt, etkai mua pois anna??" Peppi meni kauniisti myös vieraan handlauksessa! Kaisa esitti sheltin, joka esiintyi erinomaisesti! Oli aika valita neljä sijoittuvaa handleria. Tuomari sanoi Kaisalle ja sheltin omistajalle, että he ovat varmasti jatkossa ja pyysi heitä menemään kehän sivuun odottamaan. Kahden muun handlerin valintaan tuomari halusi vielä liikuttaa handlaajia koirineen... Neljä sijoittuvaa oli valittu ja yksi niistä tosiaan oli Kaisa ja Peppi. Ai mikä se sijoitus sitten oli? :D Voitto kotiin!! Kiitos Kaisalle upeasta esittämisestä!! Palkinnoksi junnuluokasta tuli pokaali, ruusuke, koulutusnamipussi, jääkaappimagneetti ja avainkaulanauha.

Meidän porukka alkoi jo hieman väsähtämään auringon paahteessa junior handler luokan jälkeen. Nälkäkin jo hieman vaivasi ja Pepillä oli kuuma. Pienten aikuisten kehään oli vielä aikaa ja mietinkin jo, että jättäisikö sen menemättä. Päätimme kuitenkin varjossa latailla "akkuja" ja odotella kehän alkamista. Minä esitin Pepin pienissä aikuisissa asenteella kunhan nyt käydään pyörähtämässä. Ajattelin, että Peppi ei enää jaksa, mutta niin siinä taas emännän luulot olivat väärät. Peppi sai tuomarilta punaisen nauhan ja taas odoteltiin punaisten nauhojen saaneiden kehää. Niin siinä sitten kävi, että päädyimme neljän sijoittuvan joukkoon ja mahtavasti neljäs paikka oli meidän! Hienoa Peppi! Mamman kulta Pökö, kuten meillä lellitellään. :D Palkinnoksi neljänneltä sijalta saatiin upea ruusuke ja herkkupussi.

Niin sitä tästäkin vapusta tuli hyvin iloinen! Ja Pepille uni maistui kotiin päästyämme. Kunnon unet Peppi olikin ansainnut!


              

                                Mauri ja Frenda

              


              

                       Kaisa ja Peppi junior handler luokassa


  

                               Ystävykset Peppi ja Nita


 

                               Palkintoposeeraus